Podmienky pre hospodársky a sociálny rozvoj regiónov - Habánik, Jozef
Vymedzenie základných podmienok pre hospodársky a sociálny rozvoj regiónov z pohľadu podpory inovačných aktivít a budovania výskumnej infraštruktúry.