Stážisti majú náskok - Ksenzsighová, Beata
Príležiotosť vidieť, ako to vo firme v skutočnosti funguje, ponúka na Slovensku viacej firiem. Najviac stáží je v adminstratíve, v informačných technológiách a v obchode. Trainee program je určený pre čerstvých absolventov vysokých škôl. Trainee program sa skladá aj z mentoringu manažérom, taktiež zahŕňa prednášky na odborné témy.