Najnovšie technológie garantujú kvalitu - Hudec, Marián
Rozhovor s Katarínou Melasovou, generálnou riaditeľkou bratislavskej spoločnosti Bioclar, o komplexnom čistení odpadových vôd a ich recyklácii modernou technológiu.