Corporate Identity as a Strategic Tool for Companies to Remain Competitiveness in Car Industry during Current Financial and Economic Crisis - Zorkóciová, Otília, 1954-
Vplyv finančnej a hospodárskej krízy na rozvoj identity spoločnosti vo vybraných podnikoch, pôsobiacich v EÚ (na Slovensku) so zameraním na výrobu osobných automobilov.