Nenápadní šetriči energie - Hudec, Marián
Smernica Európskej komisie, ktorá definuje energetickú efektívnosť únie do roku 2020. Smernica určuje záväzné opatrenia na efektívnejšie využívanie energie od jej premeny cez distribúciu až po konečnú spotrebu.