Banky úverujú biznis naďalej opatrne - Kollárová, Zuzana
Úvery pre podnikateľov a malé firmy s podporou Európskej únie. Možnosť získať vyšší úverový limit a výhodnejšiu úrokovú sadzbu ako pri bežnom podnikateľskom úvere. Do úverového programu Európskeho investičného fondu Jeremie sa zapojila Tatra banka, UniCredit Bank Slovensko, Slovenská záručná a rozvojová banka a Sberbank.