Vnější ekonomická rovnováha České republiky - Žamberský, Pavel
Pojem vonkajšia ekonomická rovnováha. Kumulatívne salda platobnej bilancie ČR v rokoch 2000-2011. Obchodná bilancia. Bilancie služieb a výnosov. Kapitálový účet. Finančné deriáty a ostatné investície. Investičná pozícia a zahraničná zadĺženosť.