O síle a pohyblivosti lidských systémů v kontextu vedení, poznávaní a rozhodováni - Ambrozová, Eva
Ľudské systémy a pohyblivosť ako potenciál zmeny. Zmeny prostredia a vzťahov ľudkého systému k tomuto prostrediu. Modely manažmentu. Mikrotím, funkčný model a špecifiká manažmentu. Pozícia manažéra v mikrotíme. Sila a moc v kontexte poznávania a rozhodovania.