Objektivní a subjektivní kariérní úspěch zaměstnance - Klupáková, Hana
Identifikácia faktorov kariérneho úspechu. Pojem kariérny prechod (career transition) a kariérny pohyb (career move). Kariérny úspech. Faktorová analýza kariérneho úspechu.