Komparácia systémov financovania verejných vysokých škôl v Českej a Slovenskej republike - Neupauerová, Zuzana
Analýza spôsobu financovania a získavania finančných prostriedkov verejných vysokých škôl v Českej republike a Slovenskej republike.