Prokrastinácia a jej vzťah k motivácii k výkonu v organizáciách - Birknerová, Zuzana
Pojem prokrastinácia. Výkonnosť a pracovná morálka. Prokrastinácia a výkonnosť manažéra. Súvislosti medzi aspektmi motivácie výkonu a vybranými položkami prokrastinácie.