Využívanie platobných kariet a efektívnosť bánk - Kočišová, Kristína
Využívanie a rozvoj platobných kariet a ich vplyv na efektívnosť bankových sektorov krajín EÚ. Efekt vplyvu využívania platobných kariet na efektívnosť bankového sektora meraný metódou DEA.