Súčasný stav ukrajinskej ekonomiky - Chudinová, Eva
Súčasný stav ukrajinskej ekonomiky, najmä z hľadiska zahraničného obchodu krajiny. Analýza bežného účtu platobnej bilancie Ukrajiny. Problematika spracovania ropy a výroby ropných výrobkov v tejto krajine. Príčinou negatívneho stavu platobnej bilancie Ukrajiny je obchod s tovarmi.