Výskumník, ktorý sa naučil zarábať - Kováč, Ján
Stanislav Krcho - Technologický podnikateľ roka v súťaži EY Podnikateľ roka za rok 2013. Topoľčianska firma Kompozitum vyrábajúca tzv. skeletové kompozity. Špeciálne súčiatky, ktoré našli uplatnenie vo francúzskych a čínskych rýchlovlakoch. Nové horizonty v automobilovom sektore.