Aplikácia praktických skúseností vo výučbe predmetu "Sociálna ekonomika" - Poláčková, Hana, 1968-
Praktické poznatky z riešenia sociálnych problémov spoločnosti vďaka spolupráci so subjektmi, rešpektujúcimi princípy sociálneho podnikania.