Ľudia nechápu, čo je to outlet - Mistrík, Ľuboš
Rozhovor s partnerom One Fashion Outlet vo Voderadoch o tom, ako sa darí nájomcom, o outletovom biznise, o cenách a zľavách, o značkách, o konkurencii v Parndorfe.