K vymedzeniu základných charakteristík investičných projektov - Belanová, Katarína, 1978-
Popis jednotlivých charakteristík investičného projektu. Najčastejšie chyby pri ich vymedzovaní. Správne vymedzenie týchto charakteristík je nevyhnutnou podmienkou pre správnu aplikáciu príslušných metód pri rozhodovaní o tom, či projekt bude, prípadne nebude realizovaný.