Portfolio selection: Method of the step by step assigned weights - Lukáčik, Martin, 1974-
Program vytvorenia novej metódy na vytvorenie aproximácie hranice množiny investičných príležitostí. Metóda preskúma všetky možnosti, ako priradiť váhy portfólia pri danom kroku. Príspevok je výsledkom slovensko - poľskej spolupráce.