Podpora kreativity na pracovisku - Jarošová, Jana
Fakty o kreativite. Základné charakteristiky kreatívnych ľudí. Názory vedcov na vzťah inteligencie a tvorivosti sa líšia. Stratégie rozvíjania tvorivosti. Čo nemáme robiť, ak si chceme zachovať kreatívneho ducha. Atribúty kreativity. Mýty o kreativite.