Efektívne riadenie času - Rolková, Monika
Riadiť svoj čas znamená vedieť si vybrať to, čo je dôležité a nájsť si dostatok času i na oddych, rodinu a zábavu. Stanovenie priorít, Eisenhowerov princíp, Paretovo pravidlo. Plánovanie času. Organizácia pracoviska.