Češi a reklama 2014 - Vysekalová, Jitka
Výsledky dlhodobého výskumu postojov českej verejnosti k reklame. Spoločenská úloha reklamy. Vývoj nákupu na základe reklamy. 5 segmentov zákazníkov podľa postojov k reklame v Česku.