Jak rozumět integrované marketingové komunikaci - Vávrová, Věra
Pojem integrovaná marketingová komunikácia z dvoch uhlov pohľadu. Prvý predstavuje komplexné poňatie komunikácie vo vzťahu k jej príjemcom navonok a do vnútra firmy. Druhý je zameraný na efektívnosť použitia nástrojov komunikačnej politiky, ktorá sa zvyšuje komplexným prepojením jednotlivých nástrojov marketingového mixu.