[Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky: hľadanie možných ciest oživenia v čase pretrvávajúcej krízy dôvery] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu Saleh Mothana Obadi a kol.: Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky: hľadanie možných ciest oživenia v čase pretrvávajúcej krízy dôvery, ktorá je už už ôsmym dielom v sérii publikácií EÚ SAV o vývoji svetovej ekonomiky a jej perspektívach, ktoré sa na ústave realizujú pravidelne s ročnou periodicitou od roku 2006.