Finančný audit vo verejnej správe - efektívny prostriedok hodnotenia rozpočtu a účtovníctva - Oláh, Michal
Vnútorný audit ako nástroj moderného finančného riadenia. Úloha vnútorného auditu. Finančný audit ako typ vnútorného auditu. Predmet finančného auditu. Etapy vykonávania finančného auditu. Audítorské riziko.