Moderné metódy dlhodobého plánovania v orgánoch verejnej správy - Hronec, Štefan
Hlavné úlohy pri dlhodobom plánovaní vo verejnom sektore, od ktorého do veľkej miery závisí účinnosť celého komplexu riadiacich činností. Z dôvodu personálnych kapacít uplatňujú tieto organizácie jednoduché metódy plánovania, aj napriek tomu, že využívanie zložitejších metód je zákonom stanovené.