Economic impact of natural gas supply disruptions - case of Slovakia - Fašungová, Lucia
Analýza dopadov náhleho, širokosiahleho a dlhotrvajúceho výpadku zásobovania zemným plynom na ekonómiu. Charakteristika takejto situácie z januára 2009 v strednej Európe a na Balkáne. Analýza na základe metodológie Computed General Equilibrium (CGE model). Opatrenia prijaté na Slovensku s cieľom predchádzať výpadkom zásobovania zemným plynom.