Analýza eurasijského integračního projektu - Heler, Daniel
Vzink integračného zoskupenia Euroázijské hospodárske spoločenstvo (EURASEC), ktoré tvoria štáty: Rusko, Kazachstan, Bielorusko, Tadžikistan a Kirgizsko. Dohoda o vzniku Colnej únie Bieloruska, Kazachstanu a Ruska. Euroázijská hospodárska únia a perspektívy jej rozšírenia.