Determinanty profesionálnej prípravy manažérov sociálneho podnikania - Martinkovičová, Miriam
Problematika sociálneho podnikania z hľadiska ľudského faktora. Nároky, predpoklady a kritériá profesionality manažéra sociálneho podnikania. Štruktúra a formy vzdelávacieho procesu v rámci vysokoškolskej prípravy budúcich manažérov.