Modelovanie volatility a predikčné modely vysokofrekvenčných finančných dát: štatistický a neurónový prístup - Marček, Dušan
Prezentácia výsledkov konštrukcií modelov pre štúdium účinkov očakávania priaznivého alebo nepriaznivého celkového ekonomického rozvoja na prognózovanie vysokofrekvenčných finančných dát kurzov meny euro voči americkému doláru.