Nerovnosti v zdravotníctve v európskych OECD krajinách - Prędkiewicz, Paweł
Rozdiely medzi zdrojmi systémov zdravotníctva a zdravotným stavom obyvateľstva. Zdravotný systém a účinky na zdravie obyvateľstva. Analýza a porovnávanie nerovností zdravotníckych systémov postkomunistických a západných krajín Európy.