<The> important issues of the Slovak right-wing politics - Škutová, Daniela
Významné otázky pravicovej politiky na Slovensku. Ideológia slovenskej pravice. Slovenské pravicové strany v straníckom systéme po roku 1989. Rozpad a integrácia slovenskej pravice.