Československo a Mali do roku 1989 - Kopecký, Pavel
Záujem Československa počas diktatúry KSČ o Mali. Rozmach vzájomných vzťahov v povojnovom období. Krátka história vzniku Republiky Mali. Pomoc československej rozviedky a dodávky zbraní do Mali. Rozvoj hospodárskych vzťahov. Utlmenie hospodárskych vzťahov. Zatvorenie veľvyslanectva Mali v Prahe v roku 1964.