Uplatňovanie podnikovej filantropie na Slovensku - Hroncová-Vicianová, Jana
Podniková filantropia ako jeden z konceptov spoločensky zodpovedného podnikania predstavuje formu darcovstva zameranú na podporu vzdelávania, inovácií a rozvoja schopností ľudí. Uplatňovanie podnikovej filantropie a spolupráca podnikov s miestnou komunitou.