Informácia o falzifikátoch zadržaných na území SR - Rojek, Dušan
V roku 2013 bolo na území Slovenskej republiky zadržaných spolu 35 288 falzifikátov bankoviek a mincí. Je to vôbec najvyšší počet zadržaných falzifikátov od vzniku samostatnej Slovenskej republiky. Výrazný nárast počtu zadržaných falzifikátov oproti predošlým rokom však spôsobil prípad, v rámci ktorého orgány činné v trestnom konaní odhalili pred uvedením do peňažného obehu 26 735 kusov falzifikátov mincí nominálnej hodnoty 2 €.