Liberální penzijní model a sociální penze - Vostatek, Jaroslav
Základné varianty fungovania liberálneho dôchodkového systému. Fiškálna politika a aplikácie tohto moderného variantu vyplácania dôchodkov v konkrétnych krajinách.