Přístupy ke standardizaci služeb sociální péče v České republice - Halásková, Renáta
Teoretické východiská štandardizácie verejných služieb sociálnej starostlivosti v Českej republike. Hodnotenie vybavenosti vybraných služieb sociálnej starostlovsti v ČR podľa doporučených štandardov.