Súčasný stav platobnej neschopnosti na Slovensku a vo svete - Divincová, Alexandra
Vymedzenie platobnej neschopnosti a jej možných príčin. Platobná disciplína podľa Európskeho platobného indexu. Platobná disciplína podľa Doing Business 2014. Porovnanie vybraných parametrov insolventnosti v krajinách V4. Platobná disciplína podľa Euler Hermes. Konkurz ako dôsledok nepriaznivej platobnej morálky.