Posudková činnost ve vybraných evropských zemích: Francie - Suchomelová, Miriam
Systém posudkových činností vo Francúzsku. Jednotlivé možnosti a špecifické spôsoby posudzovaných oblastí v zmysle sociálneho zabezpečenia.