Analýza vývoja detskej jednodňovej zdravotnej starostlivosti na Slovensku v roku 2012 - Gavurová, Beáta, 1972-
Výsledky analýzy závislosti podielu hospitalizovaných a nehospitalizovaných detských pacientov jednodňovej zdravotnej starostlivosti od kraja v roku 2012 spracované metódou analýzy reziduí, ako zhodnotenie celkového vývoja jednodňovej starostlivosti všetkých pacientov za roky 2009-2012, odkedy sú výkony jednodňovej starostlivosti evidované národným registrom.