Národní soustava kvalifikací jako způsob, jak zefektivnit trh práce - Strádal, Jiří
Národná sústava kvalifikácie práce v ČR, je systém profesných kvalifikácií a skúšok, ktorá má za cieľ zefektívniť trh práce a napomôcť tak zladiť schopnosti uchádzačov o zamestnanie s tým, čo vyžadujú zamestnávatelia.