Ľudské zdroje ako kľúčový prvok podnikateľského modelu v postindustriálnej ére podnikania - Pfundtnerová, Martina
Tradičné a novodobé chápanie podnikateľského modelu. Podstata podnikateľského modelu budúcnosti. Vplyv postindustriálnej éry na význam ľudských zdrojov v podnikateľskom modeli.