Klastre cestovného ruchu ako oblastné organizácie cestovného ruchu na Slovensku - Gajdová, Denisa, 1977-
Klaster cestovného ruchu ako oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) a jej význam. Spôsob vzniku OOCR. Členstvo v OOCR. Financovanie OOCR. Štruktúra financovania klastrov podľa zdrojov príjmov. Komparácia financovania a podpory klastrov podľa jednotlivých organizácií.