Špecifiká marketingového mixu neziskových organizácií - Hrušovská, Dana, 1964-
Neziskové organizácie a ich význam. Počty neziskových organizácií na Slovensku v jednotlivých rokoch. Počty neziskových organizácií v Bratislave v jednotlivých rokoch. Ako merať úspech marketingových aktivít neziskovej organizácie. Vzťahy neziskových organizácií so spoločnosťou a marketing.