Legislatívne zmeny v oblasti konkurzného práva zamerané na zlepšovanie podnikateľského prostredia - Jakubec, Miroslav
Vývoj HDP v SR a vo vybraných krajinách. Životný cyklus podniku. Prehľad legislatívnej úpravy v oblasti konkurzného práva. Nová legislatívna úprava v oblasti konkurzného a reštrukturalizačného práva. Svetová banka vo svojej správe (2013) pozitívne vyzdvihla legislatívne zmeny, ktoré Slovenská republika prijala v oblasti konkurzu a reštrukturalizácií.