Možnosti ochrany podnikových vynálezov - Kardoš, Peter
Príspevok charakterizuje možnosti patentovej ochrany v rôznych fázach evidencie vynálezu a zároveň skúma počty registrácií patentov v SR a analyzuje ich vývoj.