Život je hra - Vyskočová, Martina
Čo je gamifikácia. Dlhodobý cieľ gamifikácie je budovať neustály rast človeka, nielen dávať odmeny, ale vybudovať motiváciu, aby tú aktivitu robil. Formu gamifikácie nájdeme aj vo vernostných programoch firiem. Gamifikácia v učení využíva rôzne formy hry, súťaže, bodovanie a iné ako známkové hodnotenie. Robiť výberové konanie pomocou hier je ľahšie, než študovať stovky životopisov. Čo motivuje firmu, aby nasadila gamifikačné prvky do svojich interných systémov.