Kamishibai "štíhly" prístup k auditovaniu procesov - Drábik, Marián
Štíhly spôsob auditovania so zapojením predstaviteľov rôznych úrovní organizačnej štruktúry pomocou Kamishibai systému. Prostriedok zvyšovania efektívnosti procesných auditov.