Sestry v ZSS - nástroj kvality v starostlivosti o vážne a dlhodobo chorých - Fabianová, Zuzana
Podmienky kvality poskytovanej starostlivosti v zariadeniach sociálnych služieb. Potreby klienta a prepojenosť s procesom komplexnej zdravotnej a sociálnej starostlivosti s manažmentom rizík.