Fungovanie rozpočtových a fiškálnych rád vo vybraných krajinách OECD - Neupauerová, Zuzana
Poskytovanie odborných, komplexných a politicky neprifarbených informácií o vývoji verejných financií, je dôležitou súčasťou nového fiškálneho rámca tak na národnej ako aj na európskej úrovni. Koncepcia zákona o rozpočtovej zodpovednosti.