Piliere systému sociálneho poistenia v Maďarsku - dôchodkové poistenie - Pongráczová, Eva, 1971-
Systémy sociálneho zabezpečenia členských krajín Európskej únie. V rámci maďarského systému sociálneho zabezpečenia sa poskytujú dávky na základe poistného vzťahu, univerzálne dávky a ďalšie dávky, ktoré ich dopĺňajú.